maanantai 13. huhtikuuta 2020

Hemmottelua ja arjen luksusta

Mulla meni kuukausi, etten ostanut muuta kuin ruokaa ja muita päivittäistavaroita. Ei se nyt erityisen poikkeuksellista ole, kun en normaalistikaan juuri shoppailemassa viihdy. Koronapandemian vaikutus omaan talouteen mietitytti myös, eikä tuntunut hyvältä idealta tehdä mitään isompia hankintoja.

Nyt pääsiäisenä alkoi kuitenkin tuntua, että kaipaan hiukan jotain hemmottelua. Päädyin verkkoshoppailemaan kosmetiikkaa, koska se on kuitenkin kulutustavaraa eikä siinä mielessä hömppää. Mutta hyväntuoksuiset suihkugeelit ja parempi hoitoaine piristävät kummasti arkea. Kokosin tähän postaukseen joitain hyväksi havaittuja hemmottelutuotteita. Nämä ovat mielestäni sellaista arjen luksusta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Tykkään Body Shopin tuotteista, ja erityisesti vartalovoit ovat mielestäni ihania. Ne ovat kermaisia ja täyteläisiä, mutta imeytyvät kuitenkin nopeasti eikä iho jää tahmaiseksi. Suihkugeelisuosikkini on herkullisen kukkainen Moringa, josta jää iholle vieno tuoksu suihkun jälkeen. Näiden kestosuosikkien lisäksi ostoskoriin päätyi nyt myös käsivoide, sillä jatkuva käsien peseminen on tehnyt mun käsien ihosta ihan rutikuivan.


Juoksuharrastus yhdistettynä pitkiin hiuksiin tarkoittaa sitä, että hiuksia on pakko pestä melko tiheään. Kun on yhtä pitkät hiukset kuin mulla, niin hiusten pesua ei voi tehdä ilman kunnon hoitoainetta. Jo vuosien ajan mun ykkössuosikki on ollut Aussien Miracle Moist -hoitoaine. Oon aivan rakastunut tuohon tuoksuun, ja hoitoaine selvittää pitkät hiukset kunnolla, mutta hiukset eivät jää yhtään raskaiksi. Kun haluan hemmotella hiuksiani, käytän saman sarjan tehohoitoa tai kokeilen jotain muuta tehohoitoa hiuksille silloin, kun ei ole kiire ulos suihkusta.


Kun hiuksiin laittaa tehohoidon, sen on hyvä antaa vaikuttaa vähän pidempään. Samalla voi lätkiä naamaan kasvonaamion, ja parhaassa tapauksessa pelotella muita samassa taloudessa eristäytyviä. :D Mun täytyy sanoa, että vaikka kankaiset seeruminaamiot kuulostavat houkuttelevilta, en ole oikein innostunut märästä rätistä naamalla, joten pitäydyn perinteisissä voidemaisissa naamioissa.

Verkkokauppoja selaillessani yllätyin, kun törmäsin Yves Rocherin verkkokauppaan ja löysin sieltä herkullisen kuuloisia suihkugeelejä. Olen viimeksi tilannut kaupasta jotain lukioikäisenä, ja silloin Yves Rocherin postimyyntikuvastot tuli selattua kannesta kanteen. Suosikkini aikoinaan oli kesäinen Monoi de Tahiti -sarja, ja nyt mietin, pitäisikö tilata tuotesarjasta jotain, ja saisikohan sitä samalla kesäfiiliksen tänne takatalven keskelle?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...