sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Kiireinen viikko

Tähän viikkoon on mahtunut kaikenlaista hässäkkää; pikkujoulut, työmatka, koira- ja kissavahtina olemista. Vapaa-ajalla olen silti pyrkinyt priorisoimaan juoksua, mutta en bloggaamista. :)

Olen jatkanut lyhyitä, lähes päivittäisiä lenkkejä. Tälle viikolle tuli juoksusta vain kaksi vapaapäivää. Pikkujoulujen vuoksi tiistaina ja päänsäryn ja jouluostosten vuoksi perjantaina en juossut. Olen huomannut, että lyhyille lenkeille on henkisesti helppo lähteä, vaikka olo olisikin väsynyt tai sää yhtä kaamea kuin mitä tällä viikolla on ollut.


Mulla on loppuvuoden juoksuille vain yksi tavoite, eli saada tonni täyteen tänä vuonna juostuja kilometrejä. Alkuvuonna en olisi uskonut, että pystyn tavoittelemaan 1000 kilometrin juoksua, kun selkä- ja polvivaivan myötä pystyin tuskin ollenkaan juoksemaan. Polvi on nytkin vähän kenkunnut, ja senkin vuoksi pidän lenkit lyhyinä. Tällä viikolla polvi otti nokkiinsa pikkujoulujen tanssilattialla pomppimisesta! Juoksu ei tunnut sitä nyt edes kovin paljoa rasittavan, joten uskallan hipsutella lyhyitä lenkkejä polvesta huolimatta.


Tonnin tavoitteesta puuttuukin enää alle 70 kilometriä kun vuotta on vielä 3 viikkoa jäljellä. Toki vielä voi kaikki mennä pieleen, mutta pyrin edelleen juoksemaan lyhyitä lenkkejä mahdollisimman usein ja toivon saavani kilometrit hissukseen kasaan.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Lähellä, mutta silti niin kaukana... Mutta kilometri kerrallaan lähempänä! :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...