torstai 14. huhtikuuta 2016

4 syytä, miksi olen menossa Paavo Nurmen puolikkaalle jo 4. kerran

1. Tapahtuma on kotikaupungissani Turussa. Jos näin hyvä tapahtuma järjestetään näin lähellä, niin kannattaa osallistua!

2. Järjestelyissä ei ole moittimista. Joka kerta kaikki on sujunut hyvin, reitiltä ei voi eksyä ja juomapaikoilla riittää mukeja. Ennen tapahtumaa tapahtumakansliasta saa sujuvasti numerolapun ja paidan. Maaliintulon jälkeen saa mitalin, hierontaa, ruokakassin ja PULLAKAHVIT.

3. Reitillä on monta kivaa osuutta. Ruissalo on kiva (joskin menomatkalla mäkinen), satama-alue on jännä ja jokiranta ihan kiva myöskin. Ainoa osuus, josta en niin diggaa, on alkukilometrit keskustassa. Tämän vuoden juoksuun juuri tuota alkuosuutta on muutettu, saas nähdä, pidänkö vai enkö.

4. Ja sitten se syy, mikä inspiroi tämän postauksen. Nimittäin edellisvuoden osallistujat saavat aina näin keväällä Juoksija-lehden ja sen kylkiäisenä taphtumaesitteitä. Toki sama käytäntö on monessa muussakin tapahtumassa. Minusta tämä on kuitenkin mukava bonus, koska en tilaa lehteä, mutta luen kuitenkin kaikki numerot. Tällä kertaa lehtiä olikin kaksi, kun mukana oli myös naisille suunnattu JuoksuPlus.

2 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä totta että hyvin järjestettyyn juoksutapahtumaan on kiva osallistua joka vuosi uudelleenkin. Mullakin on vakkareita joihin ilman tätä olkapäätä luultavasti osallistuisin.

  En ole epäonnistunutta maraa juuri enää miettinyt, mutta yksi päivä tupsahti vaan jostain mieleen että en mä pitänyt siitä reitistä siellä Kankaanpäässä alkuunkaan. Siinä mentiin useaa tietä edestakaisin ja näin ollen vastaantulijoita oli koko ajan ja risteyspaikkojakin paljon. Ei hyvä tämmöiselle joka mielellään juoksis vaikka yksinään koko matkan :P

  Nuo kylkiäiset on kans kivoja, ja ruokatarjoilut! Mun kestosuosikki taitaa ruokatarjoiluissa olla botniapyöräily, se nyt vaan on niin kiva suorituksen jälkeen nauttia ruokatarjoilusta ja hyvästä seurasta ulkona, vielä kun säätkin ovat yleensä suosineet. Yksinkertaisesti huippua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja jos on erehtynyt osallistumaan huonosti järjestettyyn tapahtumaan, niin harvapa sille haluaa antaa toisen mahdollisuuden.

   Mäkin juoksisin mielelläni yksin, siksi Paavo Nurmi onkin ehkä outo valinta kestosuosikiksi. Viime vuonna ihmismassa haittasi varmaan eniten, kun alkuun menin liian kovaa siinä porukan keskellä.

   Ja kyllä nuo pullakahvit vaan on jotenkin mulle tärkeät, vaikka asuukin lähellä ja voisi kotona keittää, niin kivaa ne on juoda siellä maalin jälkeen heti! :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...