torstai 4. toukokuuta 2017

Siellähän on lämmin!

Piti tulla blogiinkin päivittelemään tätä hämmästyttävää sääilmiötä. Kun viikko sitten satoi vielä räntää, ei sitä ole oikein pysynyt muuttuneen kelin perässä, enkä tänään tajunnut, että lenkillä olisi riittänyt t-paita. Tuli sitten kuuma.


Tämä viikko on mennyt vaihtelevissa fiiliksissä. Maanantaina kävin Ruissalossa testaamassa polkujuoksua, ja mielettömän hyvällä fiiliksellä nautin aurinkoisesta vapaapäivästä. Tiistaina piti olla samalla lailla hyvänmielenpäivä, mutta onnistuin salilla kipeyttämään taas tuon pitkään vaivanneen polven. Fiilikset laskivat sitten "mitä nyt taas" -tasolle. Eilen kuitenkin hieroin reisilihaksia ja lihaskalvoja ja jo tänään tuntui paremmalta. Menin varovasti kokeilemaan juoksua, ja sehän sujui ilman kipua! Iso helpotus, että polvikipu ei tällä kertaa tainnutkaan olla mitään vakavaa.


Puiden silmut kasvavat nyt ihan silmissä ja alkaa vihdoin olla sellainen olo, että kyllä se kesäkin tulee taas tänä vuonna. Kolin reissuun on enää kolme viikkoa, kääk! Pitää alkaa hamstraamaan sapuskoja ja miettimään, miten saa repun/rinkan mahdollisimman kevyeksi. Kenkäpuoli on myös vielä vaiheessa, sillä olen kokeillut lukuisia vaelluskenkiä, mutta edelleenkään en ole löytänyt täydellisen sopivia ostettaviksi. Kohta alkaa olla kiire kenkien sisäänajossa, tai sitten pitää vaan mennä lenkkareilla. Jotenkin reissun suunnittelu on jäänyt muiden kiireiden alle. Miten tää kevät menikin näin äkkiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...